nl

Maxxis eindigt hoog in bandentest ADAC, Auto Zeitung en Autobild

Maxxis eindigt hoog in bandentest ADAC, Auto Zeitung en Autobild

Met trots melden wij jullie dat twee zomerbanden en één 4-seizoensband van Maxxis in de laatste bandentests van ADAC, Auto Zeitung en Autobild zeer hoog geëindigd zijn.

3e en 4e plaats
In de tests van ADAC en Auto Zeitung bereikten de Premitra HP5 en Victra Sport 5 beide de top 4. In de ADAC zomerbandentest behaalden de Premitra HP5 (235/55R17) een 3de plaats en de Victra Sport 5 (225/40R18) een 4de plaats. Beide profielen scoren een ‘goed’ op de onderdelen: remmen op nat en droog wegdek, brandstofverbruik en slijtage. ‘’De Maxxis HP5 en Victra Sport 5 staan qua prestatieniveau op gelijke voet met die van de premium merken. Maxxis is in staat om menig A-merk te overtreffen’’ aldus ADAC.

Auto Zeitung
In de Auto Zeitung test werden 20 profielen vergeleken op basis van 13 criteria en prijs-kwaliteitverhouding. In deze test behaalde de Premitra HP5 (225/50R17) een 4de plaats. Tractie en behendigheid zijn punten waar de band goed op scoort. Volgens Auto Zeitung biedt deze gunstig geprijsde band goede en uitgebalanceerde prestaties.’

Als Maxxis-verdeler in België hebben wij de Premitra HP5 voorradig in meer dan 55 maten (15 t/m 18 inch) en de Victra Sport 5 in meer dan 25 maten (in 17 t/m 19 inch).

Maxxis VanSmart A/S AL2

De Maxxis VanSmart A/S AL2 (all season) behaalde een vierde plaats in de Autobild-test van banden in de categorie Bestelwagens. De Band werd getest in de maat 235/65R16C. De Vansmart A/S AL2 is in bijna 30 maten voorradig, lopend van 14 t/m 17 inch.

Maxxis wordt in België via ons dealernetwerk verdeeld.

Heeft u interesse om Maxxis-dealer te worden aarzel dan niet om ons te contacteren!


Ander nieuws

Bekijk meer nieuws