nl

Brock & RC Design: topkwaliteit uit Duitsland

Brock & RC Design: topkwaliteit uit Duitsland

Wij zijn fier te mogen aankondigen dat AtraXion vanaf 2022 de beroemde Duitse velgen van Brock en RC Design verdeelt. We hebben uit Duitsland ook al jaren het topmerk Borbet in ons gamma maar met Brock en RC Design is ons aanbod nu compleet.


Net zoals ons Italiaanse merk MAK zijn ook de Duitse velgen allemaal Tüv gekeurd en worden geproduceerd in Europa. Wij hebben specifiek gekozen voor Brock en RC Design omdat zij een enorm breed gamma hebben dat 95% van het wagenpark afdekt. Deze fabrikant heeft heel veel velgen die ‘dedicated’ zijn en een enorm breed gamma voor de zwaardere voertuigen zoals bestelwagens en elektrische voertuigen. In het hoofdmagazijn in Duitsland heeft Brock en RC Design een stock van meer dan 200 000 velgen ter beschikking voor de dealers die binnen de 48uur met DPD verstuurd wordt. De verpakking van de velgen is extra verstevigd waardoor de kans op beschadiging minimaal is.


Afhankelijk van de afwerking is er een garantie van 3 of 5 jaar op de velgen en een ander heel groot voordeel is dat de modellen vrij tijdloos zijn waardoor ze lang in het gamma blijven.


Bekijk het gamma, prijzen en stock hier: BROCK en RC DESIGN

Aarzel niet om ons te contacteren voor vragen of opmerkingen via wheels@atraxion.com of op +32 3 870 80 94Ander nieuws

Bekijk meer nieuws