nl

Apollo banden worden verdeeld door AtraXion

Apollo banden worden verdeeld door AtraXion

Wij zijn fier dat wij vanaf nu de Apollo banden verdelen in België. 

Apollo staat op de 15de plaats van de grootste banden fabrikanten wereldwijd en heeft in 2009 het merk Vredestein overgenomen. De Apollo banden zijn het goedkopere broertje van de premium banden van Vredestein. De kleinere maten van Apollo worden nog geproduceerd in India maar de bulk wordt geproduceerd in Europa (Hongarije). Apollo maakt gebruik van de R&D van Vredestein om banden te ontwikkelen die voldoen aan de hoge Europese kwaliteitseisen. De kenners zullen gelijk de WINTER en ALL-SEASON profielen van Apollo herkennen: ze zijn duidelijk geïnspireerd op de profielen van Vredestein die in heel wat Duitse tests goed scoren. 

Qua prijs is Apollo goedkoper dan andere kwaliteitsmerken en zij werken aan hun naamsbekendheid door sponsor te zijn van oa Manchester United. Dit bewijst dat Apollo echte ambities heeft om een sterke speler te worden in de wereld. 

AtraXion is op zoek naar professionele Apollo verdelers die de particuliere rijder kan overtuigen van de kwaliteit en zeer concurrentiële prijs. AtraXion zal alle maten stockeren en er over waken dat de Apollo banden niet op elke hoek van de straat verkrijgbaar zijn.


Bekijk het hele Apollo gamma hier: https://www.atraxion.com/nl/banden-auto/fast/apollo

test

Ander nieuws

Bekijk meer nieuws